Go to Top

Renovering

HOVEDRENOVEREDE VOGNE TIL HALV PRIS

Samurai kvieblander

NYrenoveredemixervogne

Et læs NYrenoverede mixervogne
på vej ud til to kunderne

Seko Samurai er den kendte snegleblander som harværet på markedet i Danmark i mere end 20 år.De to vandrette blandesnegle sikrer en hurtig og ensartet opblanding af alle fodertyper.

Samuari serien fås i størrelser fra 5-30 m3.

 • Hurtig neddeling og miksning af alle fodertyper f.eks. en hel bigballe frøgræshalm
 • 100% blandesikkerhed selv ved små iblandinger som ekskl. mineraler
 • Hurtig udfodring både til højre og til venstre (fås også med bånd hvis man bruger fodertruck)
 • Totalrenoveret bund, snegle, kæder, knive, lejer, vægt og nylakeret
 • 1 års 100% garanti
 • Landsdækkende døgnserviceordning
 • Ca. Halv pris af nypris
 • SEKO er Danmarks mest solgte og gennemprøvet mikservogn igennem 20 år
 • Lav læssehøjde
 • Smal bredde
 • Fås i størrelserne 10-20 m3

Tegn en service kontrakt med STENDERUP serviceafdeling og undgå unødvendige nedbrud. KLIK HER!

Stenderup A/S har specialiseret sig i totalrenovering af mixervogne af alle mærker.

se_galleri
se_video

Stenderup er specialist i at renovere mixervogne

Brugte vogne af alle mærker bliver som nye – med ét års 100 pct. garanti

Vognen er som ny, men prisen er kun det halve af, hvad en ny mixervogn koster. Derfor kan der sagtens være god fornuft i at lade den brugte mixervogn totalrenovere hos Stenderup. Det meste af arbejdet foregår på Stenderups eget værksted og af virksomhedens egne specialister. Derfor tør Stenderup også godt give ét års 100 pct. garanti på den renoverede mixervogn.
– Hos Stenderup har vi specialiseret os i at renovere brugte mixervogne af alle mærker, og vi har altid omkring 150 på lager, fortæller marketingschef, Niels B. Nielsen.

Grundigt til værks
Når medarbejderne hos Stenderup går i gang med renoveringen, bliver der gået grundigt til værks. Hvis der er tale om en totalrenovering bliver bund, kæder, lejer, tandhjul, snegle, vægt og knive renoveret eller skiftet ud. I en særlig opsvejsningshal bliver vindingerne og sneglene svejset på og nye lejer monteret. På værkstedet bliver den nye bund tilpasset og svejset på af særligt uddannede smede med mange års erfaring.
Når vognen er færdigmonteret, køres den til sandblæsning og senere til maler, hvor vognen først bliver affedtet og grundet med en særlig epoxy grundmaling, inden den endelige maling bliver påført og vognen kørt i tørrehal.

Testes grundigt
– Efter at malingen er tørret og hærdet påføres nye skilte og logoer, hvorefter vognen er klar til at blive samlet. Inden vognen afleveres til kunden, bliver den naturligvis grundigt testet på vort værksted, understreger Niels B. Nielsen.
– Med vores omfattende ekspertise er vi i stand til at tilbyde kunderne forskellige scenarier. Måske har kunden selv vognen i forvejen og bestemmer selv renoveringsgraden. På den måde kender kunden prisen på forhånd. Kunden kan også vælge at købe en totalt renoveret SEKO Agan mixervogn hos os til omkring halvdelen af prisen for en tilsvarende ny vogn. Eller kunden kan finde den brugte vogn hos os og fortælle os, hvordan han ønsker vognen udstyret. Vi klarer resten, og kunden kender prisen på forhånd. Lettere kan det ikke være, og kunden er sikker på ikke at komme ud for ubehagelige overraskelser, når vognen har været til renovering på vores værksted, siger Niels B. Nielsen.

Mest solgte
SEKO er Danmarks mest solgte og gennemprøvede mixervogn igennem 20 år. Med vognen er det muligt at foretage en hurtig neddeling og mixning af alle fodertyper f.eks. en hel bigballe frøgræshalm, lige som det er muligt hurtig at fodre både til højre og til venstre (fås også med bånd hvis man bruger fodertruck). SEKOs mixervogne bruges til kvier, kalve, kødkvæg, malkekvæg, får og geder, heste, søer og slagtesvin.

Klargøringsforløb

citylakDer lægges ud med damprensning med ca 70 graders varmt vand, og en kraftig sæbe, for at fjerne olie og fedtstoffer.
Herefter sandblæses til SA 2,5 med blæsemidlet Emery sand, et blæsemiddel med en hårdhedsgrad på ca. 8, til info. har diamanter en hårdhed på 9, sandet kan derfor genbruges op til 20-25 gange før det er slidt op.
se_galleri_citylakEfter endt sandblæsning køres vognene i sprøjtekabinen, hvor de forberedes til lakering, de sidste rester af sand afblæses med trykluft, ogdiverse cylindre, lygter, m.m. afdækkes, hvorefter vognen er klar til sprøjtning.
Sprøjtningen foretages med elektrostatisk sprøjteanlæg, der påføres først en indfarvet Tikkurila Spa epoxy primer, en meget stærk og rustbeskyttende grundmaling, herefter sprøjte Tikkurila HB 80, som er en one coat toplak. Alt i alt, en opbygning, som sikrer vognen en god videre levetid. Der påføres ca. 120-150 my maling.
Efter endt tørring, fjernes papir, m.m. og overfladen kontrolleres, samtidig måles lagtykkelser forskellige steder på vognen, som herefter er klar til hjemtransport.