Stenderup A/S

…familiejet siden 1936

Hvem er vi?

Stenderup A/S blev stiftet i 1936 og har siden da leveret kvalitetsmaskiner til landbrug og entreprenørområdet. Yderligere sætter vi en stor ære i, at have en bred vifte af professionelle leverandører. Vi har stor ekspertise inden for fodringsudstyr, græsudstyr og vi står altid klar med gode tilbud på brugt tilbehør.

Med vores over 30 års erfaring som en af landets førende importører af fuldfodervogne, er vi din sikkerhed for god service, pålidelighed og bredt produktkendskab.

I dag har Stenderup over 30 ansatte fordelt på salg, service og administration og vi dækker hele Danmark og Norge med vores egne sælgere og montører, samt forhandlere.

Erfaring og ekspertise

Stenderup A/S blev grundlagt i 1936 af smed Hans Jensen. Virksomheden har i mere end 80 år  været ejet og drevet af familien Jensen.
Familien har sikret at erfaring og ekspertise er blevet ført videre til næste generation.
I dag ledes Stenderup af tredje og fjerde generation.

Stenderup har ekspertise indenfor landbrug og entreprenørområdet. Indenfor landbrugsområde har Stenderup igennem de sidste 30 år haft stor fokus på kvægfodring. I dag er vi importør af en bred vifte af kvalitetsprodukter inden for fuldfoderblandere, læssemaskiner og strømaskiner. I vores entreprenørafdeling har vi i 20 år varetaget import af de amerikansk producerede minilæssere fra Gehl, der med et bredt varesortiment kan afhjælpe de fleste anlægs- eller byggeopgave. Herudover har vi et bredt udvalg af minigravere.

Mission – vision – mål

Vi arbejder hele tiden på at specialisere os og opnå større viden inden for vores to fagområder. Landbrug med særlig fokus på fodringsteknik til kvægbrug, samt entreprenørområdet, hvor minilæssere og minigravere er vores speciale.

Med en stram produktlinje sikrer vi, at vores kunder får det bedste og skarpeste udvalg. Vores mission er at sikre vores kunder det bedste udvalg kvalitetsprodukter og den mest kompetente service og vejledning.

Vi vil hvert år bestræbe os på at udbedre kendskabet til vores produkter i Danmark og resten af Skandinavien.

Med venlig hilsen

Troels Stausholm Jensen

Adm. Direktør